Konkurs za najlepšu Dekortrend jelku 2022

2022-12-08

Slikajte svoju novogodišnju jelku u njenom najboljem sjaju i pošaljite nam je e-poštom! 

 

Nagrada za najlepšu jelku 2022. je AQUALING vaučer od 12.000 RSD, koji pobednik može iskoristiti u našim prodavnicama bazena ili u našoj web prodavnici aqualing.rs. Vaučer važi za kompletan asortiman kao što je baštenski bazen, bazen za decu, dušeke i igračke na naduvavanje, SUP, čamac, mašine ili pribor za bazene, sredstva za dezinfekciju i prečistače vode i naravno đakuzi na naduvavanje. 

Druga nagrada je vaučer u vrednosti od 5.000, a treća nagrada je vaučer u vrednosti od 3.000 dinara.

Konkurs za najlepše okićenu Dekortrend jelku u Srbiji! 

 

Slikajte vašu bozićnu jelku u njenom najboljem sjaju i pošaljite nam je e-poštom! 

Nagrada za najlepše drvo 2022. je AQUALING vaučer od 12.000 RSD, koji pobednik može iskoristiti u našim prodavnicama bazena ili u našoj web prodavnici aqualing.rs. Vaučer se može iskorisiti na kompletan naš asortiman kao što je baštenski bazen, bazen za decu, dušeke i igračke na naduvavanje, SUP, čamac, mašine ili pribor za bazene, sredstva za dezinfekciju i prečistači vode i naravno đakuzi na naduvavanje. Druga nagrada je vaučer u vrednosti od  5.000 a treća nagrada je vaučer od vrednosti od 3.000 dinara. 

 

Pravila:

 • Veličina fotografije mora biti manja od 8 MB. 

 • Prikažite najlepšu stranu jelke. Na slici treba da budu jasni ukrasi, svetla i drvo. 

 • Jelku treba napraviti od Dekortrend veštačke jelke. (Naše prodavnice rade do 17:00 https://dekortrend.rs, ako još nemate takvo drvo!) 

 • Pošaljite fotografije na info@aqualing.rs

 • E-mail može da sadrži vaše ime i broj telefona na koji možemo da vas kontaktiramo, ali nije uslov. 

 • Slanjem vaše fotografije, saglasni ste da koristimo vašu fotografiju (bez kredita ili potpisivanja) u promotivne svrhe, bez obzira da li pobedite ili ne. 

 • Dekortrend zadržava pravo da isključi bilo koju fotografiju iz konkursa bez navođenja razloga ako smatra da ne ispunjava uslove konkursa. 

 • Nije uslov da je jelka morala biti kupljena ove godine, ali možemo tražiti fiskalni račun, kutiju ili dodatne fotografije za identifikaciju jelke, pošto pobednik može biti samo jelka Dekortrend.

 • Na tenderu ne mogu da učestvuju zaposleni u Akualing grupe.(kompanije koja je vlasnik brenda Dekortrend) i njihovi srodnici. 

 • Rok za slanje fotografija je 14. januar 2023. godine do 23.59 časova. 

 • Izabraćemo najlepšu fotografiju u nedelju 22. januara 2023. godine, i proglasiti pobednike! 

 • Dobitnika ćemo obavestiti mejlom ili telefonom, fotografisati dodelu nagrade i objaviti je na Dekortrend-ovim Facebook i Instagram stranicama. Uslov za preuzimanje nagrade je da vlasnik najlepšeg veštačke jelke prihvati gore navedene uslove. 

 

 

Proces selekcije: 

Fotografije će ocenjivati međunarodni žiri sastavljen od zaposlenih i menadžera Dekortrenda. Svi članovi žirija se godinama bave veštačkim borovima i imaju iskustvo u njihovom sklapanju i ukrašavanju. 

O pristiglim fotografijama prvo glasaju članovi žirija. Nakon toga, u okviru stručne debate, odlučićemo koja je od tri fotografije koja je dobila najviše glasova najlepša. 

Proces selekcije je potpuno anoniman (poznat samo osobi koja nije u žiriju), ime i identitet podnosioca prijave ne mogu uticati na odluku. Tek posle donošenja odluke, žiri saznaje ime vlasnika jelke.