Guste jelke - GOLDY Guste jelke - GOLDY

GOLDY

Šifra: KFB 205

13 600,00 RSD

Volite zlatnu atmosferu Božića? Želite zlatan sjaj u Vašem domu?

GOLDY jelka: pozlaćeni krajevi grana, pozlaćeni drveni biseri i šišarke na klasičnom drvetu! Ako volite posebne jelke GOLDY je odličan izbor, sa 2D i iglasta granama da bi pozlati Vaš dom.
GOLDY je tanko drvo a dekoracija drveta sa ukrasima je veoma jednostavno zbog vođenje  grana na gore.
Može se dekorisati sa toplo belo svetlećim nizovima(lampicama). GOLDY jelka je odlična za veće i manje prostorije podjednako. Dostupna je u sledećim visinama: 150, 180 i 210 cm. Kukasta konstrukcija grana za jednostavnu instalaciju.

Kakva je mešana jelka?

GOLDY jelka se sastoji od 2D i iglastih grana. Veštačke jelke srvrstavamo u četiri grupe: mešani list znači da grane sadrže 2D, 3D i/ili iglasta list. Mešane jelke su uvek guste.

Šta znači kukasta konstrukcija grane?

Kukasta konstrukcija grane pojedinačno treba zakačiti na stablo drveta. Uvek počnete sa najvećim granama odozdo na gore, a završite sa najmanjim granama.

Zašto je važan broj grane?

Naravno, drvo izgleda bogatije što više grana ima. Različiti načini dekoracija zahtevaju različit broj grana. Ako volite bogato ukrašen jelku, izaberite drvo sa manjim brojem grana. Ako volite manje ukrašenu jelku, izaberite drvo sa većim brojem grane. Ako samo ukrasite jelku sa osvetljenjem, izaberite drvo sa većim brojem grana sa mešanim listom.
 

Broj grana: 499
Konstrukcija grane: kukasta
Postolje: metalna
Tip grane: 2D+pozlaćeno+šišarka+pozlaćeni drveni biseri
VISINA (CM)

Naručivanje trenutno nije dostupno.

  Preuzimanje lično Isporuka kurirskom službom
Očekivani ptt troškovi za proizvod**
Šifra: KFB 201 0 RSD 1 134,00 RSD
Šifra: KFB 208 0 RSD 882,00 RSD
Šifra: KFB 205 0 RSD 882,00 RSD

**Obračunati troškovi isporuke se mogu stalno pratiti ispod korpe, odnosno tokom pojedinih koraka u naručivanju. Osnovica tarife za kalkulaciju čini tarifa Daily Express dostavne službe.

Preporuka