Ekstra guste jelke - GREEN FANTASY DELUXE Ekstra guste jelke - GREEN FANTASY DELUXE

GREEN FANTASY DELUXE

Šifra: KFB 535

10 100,00 RSD

Green Fantasy Deluxe je jedna od najlepših jelki koja ima najbogatije grane među 2D jelkama. Kukasta konstrukcija grana je jednostavna za instalaciju.

Green Fantasy Deluxe je za Vas, ako volite jelke sa relativno malim brojem dekoracija.

Green Fantasy Deluxe je replika omorike a dekoracija drveta sa ukrasima je veoma jednostavna zbog vođenje grana na gore.

Green Fantasy Deluxe je široka, odlično za veći prostor. Veštačka jelka dostupna u 150 i 180 cm visini.

Šta znači 2D veštačka jelka?

Veštačke jelke svrstavamo u četiri grupe, 2D jelke imaju dvodimenzionalne listove i izgledaju  kao četvorougaona pločice. Ovo jelke pripada u nižu kategoriju cena.

Šta znači kukasta konstrukcija grane?

Kukasta konstrukcija grane pojedinačno treba zakačiti na stablo drveta. Uvek počnete sa najvećim granama odozdo na gore, a završite sa najmanjim granama.

Zašto je važan broj grana?

Naravno, drvo izgleda bogatije što više grana ima. Različit načini dekorisanja zahteva različit broj grana. Ako volite bogato ukrašenu jelku, izaberite drvo sa manjim brojem grana. Ako volite manje ukrašenu jelku, izaberite drvo sa većim brojem grana. Ako samo ukrasite jelku sa osvetljenjem, izaberite drvo sa većim brojem grana sa mešanim listom.

Broj grana: 692
Konstrukcija grane: kukasta
Postolje: metalna
Tip grane: 2D+iglasta
VISINA (CM)

Naručivanje trenutno nije dostupno.

  Preuzimanje lično Isporuka kurirskom službom
Očekivani ptt troškovi za proizvod**
Šifra: KFB 538 0 RSD 1 134,00 RSD
Šifra: KFB 535 0 RSD 882,00 RSD

**Obračunati troškovi isporuke se mogu stalno pratiti ispod korpe, odnosno tokom pojedinih koraka u naručivanju. Osnovica tarife za kalkulaciju čini tarifa Daily Express dostavne službe.

Preporuka