iSPARKLE SMART LED svetleći nizovi - Smart ledenica 128 LED iSPARKLE SMART LED svetleći nizovi - Smart ledenica 128 LED iSPARKLE SMART LED svetleći nizovi - Smart ledenica 128 LED iSPARKLE SMART LED svetleći nizovi - Smart ledenica 128 LED

Smart ledenica 128 LED

Šifra: KIS 128

2 384,00 RSD 2 980,00 RSD

Добродошли у свет  Декортренд  иСпаркле  светла које контролише телефон!

Преко Андроид и иОС мобилне апликације можете подесити осветљеност, заказати укључивање и искључивање и пребацивати између топле беле и више боја. иСпаркле су две леденице у једном, али то је више од тога.

Са мобилном апликацијом можете истовремено да контролишете до 7 леденица и светиљки. Подесите осветљеност, синхронизујте светла са омиљеном музиком или једноставно пустите да светла прате оно што певате!

Провидни кабл је једва видљив, омогућавајући да светла превладају испред прозора. иСпаркле жичана светла су дизајнирана за унутрашњу употребу.

Можете укључити и искључити канап за леденице преко Блуетоотх-а са удаљености од 10 метара, контролисати га или подесити тајмер тако да се светла за жице сами гасе.

Боја кабла: провидна.

Dimenzije (m): 3 x 0,5
Dužina priključnog kabla (m): 5
Kabal: providni
Klasa izolacije: IP44 (vanjska i unutrašnja)
Napon: 230V - sa sigurnosnim transformatorom
Potrošnja (W): 3,6 W
Boja: multi
Boja
BROJ SIJALICA (KOM)
kom
  Preuzimanje lično Isporuka kurirskom službom
Očekivani ptt troškovi za proizvod**
Šifra: KIS 128 0 RSD 378,00 RSD

**Obračunati troškovi isporuke se mogu stalno pratiti ispod korpe, odnosno tokom pojedinih koraka u naručivanju. Osnovica tarife za kalkulaciju čini tarifa Daily Express dostavne službe.

Preporuka