Dekortrend LED - LED trepćući niz 10m Dekortrend LED - LED trepćući niz 10m

LED trepćući niz 10m

Šifra: KDK 212

4 443,00 RSD

Висококвалитетни склопиви ЛЕД светлосни низ је погодан за спољашњу декорацију, умотаће ваше прозоре у магично светло! Ова светлосна завеса може да се повеже до 100 метара дужине, тако да ће ваш дом бити осветљен светлошћу до 1000 ЛЕД диода. Укупно 20 низова може бити повезано један са другим, што вам омогућава да управљате системом из једне мреже.

ДекорТренд спољна причврсна струна са блиставим ледом светлуца са 80 топло белих и 20 трепћућих хладно белих ЛЕД диода.

ДекорТренд вањска ЛЕД сијалица (топла бела, хладно бела) су један од најквалитетнијих система осветљења који се може прикључити. Дизајн, квалитет материјала, издржљивост, сигурност и снажан ефекат на отвореном резултат су више од 10 година истраживања и развоја.

Висококвалитетна ЛЕД светла су савршена за украшавање прозора, балконских врата и излога. Светлосна завеса се може повезати са било којим чланом ДекорТренд прошириве ЛЕД породице , тако да је можете повезати и са сијалицама, завесама или мрежом.

Dimenzije (m): 10
Dužina priključnog kabla (m): 5
Kabal: crna
Klasa izolacije: IP44 (vanjska i unutrašnja)
Napon: 230 V
Potrošnja (W): 7,2 W
Boja: hladno bela
Boja
BROJ SIJALICA (KOM)

Naručivanje trenutno nije dostupno.

  Preuzimanje lično Isporuka kurirskom službom
Očekivani ptt troškovi za proizvod**
Šifra: KDK 212 0 RSD 668,00 RSD
Šifra: KDK 211 0 RSD 668,00 RSD

**Obračunati troškovi isporuke se mogu stalno pratiti ispod korpe, odnosno tokom pojedinih koraka u naručivanju. Osnovica tarife za kalkulaciju čini tarifa Daily Express dostavne službe.

Preporuka