Dekortrend LED - LED trepćuća ledenica 2 x 0,9m Dekortrend LED - LED trepćuća ledenica 2 x 0,9m Dekortrend LED - LED trepćuća ledenica 2 x 0,9m

LED trepćuća ledenica 2 x 0,9m

Šifra: KDK 103

6 143,00 RSD

Висококвалитетни склопиви лед ледени низ погодан је за спољашњу декорацију и обавиће ваше прозоре магичном светлошћу! Ова светлосна завеса може да се повеже до 20 метара дужине, тако да ће осветлити ваш дом са до 1380 ЛЕД диода. Укупно 20 низова може бити повезано један са другим, што вам омогућава да управљате системом из једне мреже.

  • ДекорТренд спољни причврсни лед светлуцави низ (КДК 103) блиста са  119 топло белих и 19 трепћућих хладно белих ЛЕД диода.

ДекорТренд Оутдоор ЛЕД леденица (хладно бела) је један од најквалитетнијих система осветљења који се може прикључити. Дизајн, квалитет материјала, издржљивост, сигурност и снажан ефекат на отвореном резултат су више од 10 година истраживања и развоја.

Висококвалитетне ЛЕД леденице савршене су за украшавање дрвећа, ограда, жбуња и зграда. Конопац за леденице се може повезати са било којим чланом ДекорТренд прошириве ЛЕД породице , тако да га можете повезати и са сијалицама, завесама и мрежама.

Dimenzije (m): 2 x 0,9
Dužina priključnog kabla (m): 1,8
Kabal: bela
Klasa izolacije: IP44 (vanjska i unutrašnja)
Napon: 230 V
Potrošnja (W): 7,2 W
Boja: toplo bela
Boja
BROJ SIJALICA (KOM)

Naručivanje trenutno nije dostupno.

  Preuzimanje lično Isporuka kurirskom službom
Očekivani ptt troškovi za proizvod**
Šifra: KDK 103 0 RSD 529,00 RSD

**Obračunati troškovi isporuke se mogu stalno pratiti ispod korpe, odnosno tokom pojedinih koraka u naručivanju. Osnovica tarife za kalkulaciju čini tarifa Daily Express dostavne službe.

Preporuka