Dekortrend LED - LED trepćuća ledenica 3 x 0,4m Dekortrend LED - LED trepćuća ledenica 3 x 0,4m Dekortrend LED - LED trepćuća ledenica 3 x 0,4m

LED trepćuća ledenica 3 x 0,4m

Šifra: KDK 102

4 720,00 RSD

Ова светлосна завеса може да се повеже до 20 метара дужине, тако да ће осветлити ваш дом са до 1380 ЛЕД диода. Укупно 20 низова може бити повезано један са другим, што вам омогућава да управљате системом из једне мреже.

  • ДекорТренд спољна причврсна струна са светлуцавим ледом (КДК 102) блиста  са 89 топло белих и 12 трепћућих хладно белих ЛЕД диода.

ДекорТренд Оутдоор ЛЕД леденица (топла бела) је један од најквалитетнијих система осветљења који се може прикључити. Дизајн, квалитет материјала, издржљивост, сигурност и снажан ефекат на отвореном резултат су више од 10 година истраживања и развоја.

 

Висококвалитетне ЛЕД леденице савршене су за украшавање дрвећа, ограда, жбуња и зграда. Конопац за леденице се може повезати са било којим чланом ДекорТренд прошириве ЛЕД породице , тако да га можете повезати и са сијалицама, завесама и мрежама.

Dimenzije (m): 3 x 0,4
Dužina priključnog kabla (m): 1,8
Kabal: gumeni - crni
Klasa izolacije: IP44 (vanjska i unutrašnja)
Napon: 230 V
Potrošnja (W): 7,2 W
Boja: toplo bela
Boja
BROJ SIJALICA (KOM)

Naručivanje trenutno nije dostupno.

  Preuzimanje lično Isporuka kurirskom službom
Očekivani ptt troškovi za proizvod**
Šifra: KDK 102 0 RSD 529,00 RSD

**Obračunati troškovi isporuke se mogu stalno pratiti ispod korpe, odnosno tokom pojedinih koraka u naručivanju. Osnovica tarife za kalkulaciju čini tarifa Daily Express dostavne službe.

Preporuka