Lay-Z-Spa Hidromasažne kade - EASY SPA PAKET ZA TRETMAN VODE Lay-Z-Spa Hidromasažne kade - EASY SPA PAKET ZA TRETMAN VODE

EASY SPA PAKET ZA TRETMAN VODE

Šifra: SPA 001

5 780,00 RSD

Пакет третмана воде за масажне базене

Пакет хемикалија PONTAQUA EASY SPA  је довољан за просечан масажни базен током 12 недеља. Лакша је за употребу од било које хемијске мешавине за масажу до сада:

Након пуњења базена за масажу, стартер врећа се мора сипати у воду

  1. Након последње недељне употребе у  воду, сипајте прву недељну врећу у воду
  2. После тога, једну недељну кесицу треба сипати у воду сваке недеље
  3. Није потребно мерити хемијске карактеристике воде, хемијски пакет су дизајнирали хемичари PONTAQUA да увек одржавају воду у границама одговарајућих вредности.
  4. Комбинација хемикалија истовремено дезинфикује и инхибира раст алги док не иритира очи и кожу.
  5. PONTAQUA EASY SPA  се може користити и за уградне и за масажне каде на надувавање.
  6. Дошло је време за безбрижно коришћење базена за масажу. Јединствени хемијски пакет који штеди време, новац и енергију, док воду одржава кристално чистом и без патогена током 12 недеља.
  7. Третман воде у ђакузију никада није био тако лак.

Садржај пакета:

  • 1 кесица AQUALUX Почетна мешавина: активни кисеоник за дезинфекцију, штити чистоћу воде у базену од бактерија, гљивица и алги.
  • 12 кесица АQUALUX A Недељна мешавина: без хлора, без мириса, не иритира очи или слузокожу.
  • 1 врећица CLEAR SPA мешавине за чишћење: чисти ваш базен чак и на тешко доступним местима.
  • +1 ПОКЛОН HABNEX течност против пене
  • ПОЧЕТНА ХЕМИЈСКА

    AQUALUX

    Примена: Након пуњења базена, додајте садржај кесе у воду док је циркулација воде у току.

  • AQUALUX A

    Примена: Хемикалија се додаје недељно у воду у базену, најбоље после последње употребе у недељи, док је циркулација воде у функцији. Веће оптерећење, чешће коришћење базена, коришћење на отвореном, много сунца, топлија вода, али посебно неколико фактора заједно може довести до тога да не можемо да одржавамо воду савршено чистом недељном дозом. Ако дође до опализације током дозирања хемикалија једном недељно, по потреби смањите период од 7 дана. Купачи треба увек да се истуширају пре коришћења базена!

  • CELAR SPA  

    Уз помоћ CLEAR SPA, можемо очистити наш масажни базен, укључујући и његове додатке (надувавање, цеви). Гранулат може да делује чак и на тешко доступним местима где је механичко чишћење тешко. Ефикасно уклања слој биофилма, наслаге уља и козметике. Ефикасан против непријатних мириса. Прљавштина која се тешко уклања често се накупља у систему за циркулацију воде, тако да препоручујемо да темељно исперите систем циркулације воде са CLEAR SPA сваки пут када промените воду.

  • HABNEX

    Течност против пене 

    Користи се у хидромасажним кадама и базенима за масажу, ефикасно смањује пењење изазвано козметичким или другим супстанцама.

Naručivanje trenutno nije dostupno.

  Preuzimanje lično Isporuka kurirskom službom
Očekivani ptt troškovi za proizvod**
Šifra: SPA 001 0 RSD 442,00 RSD

**Obračunati troškovi isporuke se mogu stalno pratiti ispod korpe, odnosno tokom pojedinih koraka u naručivanju. Osnovica tarife za kalkulaciju čini tarifa Daily Express dostavne službe.

Preporuka